Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şule Nur Dikilitaş Saçkesen
Yüksek Lisans
Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayınlar
Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş Fermente Süt İçeceği Üretimi
Yazarlar:
Şule Nur D. Saçkesen
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.486896
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3005
0
FAVORİ
3005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Peyniraltı Suyuyla Zenginleştirilmiş Fermente Süt İçeceği Üretimi
Yazarlar:
Şule Nur D. Saçkesen
,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.486896
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3005
1
ATIF
0
FAVORİ
3005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI