Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Erşahin
Yüksek Lisans
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-8849-2852
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
736
1
ATIF
1
FAVORİ
736
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
736
1
FAVORİ
736
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
736
1
ATIF
1
FAVORİ
736
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat