Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
M. Zeki Durak
Yildiz Technical University
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
4
7
Yayın
1
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-7245-1116
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
Yildiz Technical University
Popüler Yayınları
BİTKİSEL YAĞLARDA TAĞŞİŞ BELİRLEME METOTLARI: FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ (FTIR) SPEKTROSKOPİSİ
Yazarlar:
Necattin Cihat Icyer
,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5157
0
ATIF
1
FAVORİ
5157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
1
ATIF
1
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Düzeltme Makalesi
Yazarlar:
Necattin Cihat İçyer
,
Muhammed Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
106
0
FAVORİ
106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
1
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Multi-criteria Decision-making Technique Approach to Assess the Microbial Quality and Safety of Fresh-cut Salads Sold at Retail in Istanbul, Turkey
Yazarlar:
Gülsüm Uçak Özkaya
,
Umit Geçgel
,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.994068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
772
0
FAVORİ
772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of oleaster flour addition as a source of dietary fiber on rheological properties of wheat dough
Yazarlar:
Zeynep Yavuz
,
Fatih Törnük
,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
562
0
FAVORİ
562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar:
Zühal Alkay
, Hilal Kılmanoğlu,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1723
0
FAVORİ
1723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİSEL YAĞLARDA TAĞŞİŞ BELİRLEME METOTLARI: FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ (FTIR) SPEKTROSKOPİSİ
Yazarlar:
Necattin Cihat Icyer
,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5157
1
FAVORİ
5157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yörelerden Toplanan Geleneksel Fermente Ürünlerin (Turşu suyu, Tarhana ve Ekşi Maya) Probiyotik İçeriğinin Fourier Dönüşümlü Infrared Spektrofotometre (FTIR) İle Belirlenmesi
Yazarlar:
Ezgi Şenol
, Halime Uğur,
Kübra Kaynar
,
Şüheda Hilal Güven
,
Muhammed Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2959
0
FAVORİ
2959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Food Science and Engineering
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Editör Yardımcısı
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
1
ATIF
1
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar:
Zühal Alkay
, Hilal Kılmanoğlu,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1723
9
ATIF
0
FAVORİ
1723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat