M. Zeki DURAK Yildiz Technical University
Yayın 6 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 5
6 Yayın
1 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Yildiz Technical University

Popüler Yayınları

0

ATIF

1

FAVORİ

3424

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

378

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

1

FAVORİ

378

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

517

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

226

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar: Zühal ALKAY , Hilal KILMANOĞLU, M. Zeki DURAK
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1160

5

ATIF

0

FAVORİ

1160

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

3424

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.