Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zühal Alkay
Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
1
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-2420-3369
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
1
ATIF
1
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
HELAL VE HELAL OLMAYAN GIDA BİLEŞENLERİNİN TESPİTİNDE DNA TABANLI ANALİZ YÖNTEMLERİNDEN POLİMERAZ ZİNCİR REAKSİYONUNUN (PZR) KULLANILMASI
Yazarlar:
Zühal Alkay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1143789
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
0
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
1
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar:
Zühal Alkay
, Hilal Kılmanoğlu,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1721
0
FAVORİ
1721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Effect of Green Tea Extract Concentrations on Sourdough Bread with Lactiplantibacillus plantarum
Yazarlar:
Zühal Alkay
,
Elif Erşahin
,
M. Zeki Durak
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1038037
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
1
ATIF
1
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar:
Zühal Alkay
, Hilal Kılmanoğlu,
M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1721
9
ATIF
0
FAVORİ
1721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat