Zühal Alkay profil resmi
Zühal Alkay Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 2
3 Yayın
0 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

1

1

572

Yayınlar

0

547

1

572

Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar: Zühal Alkay , Hilal Kılmanoğlu, M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1527

0

1527

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

1

572

Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar: Zühal Alkay , Hilal Kılmanoğlu, M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1527

7

0

1527

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.