Zühal Alkay profil resmi
Zühal Alkay Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 3
3 Yayın
1 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

1

1

727

Yayınlar

0

833

1

727

Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar: Zühal Alkay , Hilal Kılmanoğlu, M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1721

0

1721

Yayınlar

1

1

727

Prevention of Sourdough Bread Mould Spoliage by antifungal Lactic Acid Bacteria Fermentation
Yazarlar: Zühal Alkay , Hilal Kılmanoğlu, M. Zeki Durak
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.646043
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1721

9

0

1721

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.