Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Karadağ
Yrd. Doç. Dr.
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
6
4
Yayın
2
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Yayınlar
Evaluation of the Antioxidant Capacity, Antimicrobial Effect, and In Vitro Digestion Process of Bioactive Compounds of Cherry Laurel Leaves Extracts
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Ayşe Karadağ
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1029306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1111
0
FAVORİ
1111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Katkı Maddesi ve Çözücü Olarak Kullanılan Propilen Glikol Üzerine Değerlendirmeler
Yazarlar:
Ayşe Karadağ
,
Osman Sağdıç
,
Salih Karasu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1067052
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4562
0
FAVORİ
4562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Antioksidan Potansiyalleri ve Fenolik Kompozisyonları
Yazarlar:
Ayşe Karadağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.592711
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5050
0
FAVORİ
5050
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ayşe Karadağ
, Hülya Atasoy, Kübra Özkan,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.544132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1531
0
FAVORİ
1531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Yayınlar
Evaluation of the Antioxidant Capacity, Antimicrobial Effect, and In Vitro Digestion Process of Bioactive Compounds of Cherry Laurel Leaves Extracts
Yazarlar:
Kübra Özkan
,
Ayşe Karadağ
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1029306
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1111
1
ATIF
0
FAVORİ
1111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Antioksidan Potansiyalleri ve Fenolik Kompozisyonları
Yazarlar:
Ayşe Karadağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.592711
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5050
5
ATIF
0
FAVORİ
5050
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat