Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
1
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Eray Karabulut
ANKARA MEDİPOL UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sürdürülebilir Gastronomi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Moleküler Gastronomi
Kurum
ANKARA MEDİPOL UNIVERSITY
Yayınlar
Development of a new vegan muffin formulation: Assessing its quality and sensory characteristics
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Safa Yılmaz
,
Ahmet Eray Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1481485
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
966
0
FAVORİ
966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Development of a new vegan muffin formulation: Assessing its quality and sensory characteristics
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Safa Yılmaz
,
Ahmet Eray Karabulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1481485
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
966
2
ATIF
0
FAVORİ
966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat