Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İlayda Akbaş
ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Aşçılık
Dünya Mutfakları
Kurum
ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Teff: Its applicability in various food uses and potential as a key component in gluten-free food formulations—An overview of existing literature research
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Egemen Özsüer
,
Merve Madenlioğlu
,
Güneş Eroğlu
,
İlayda Akbaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1505289
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
45
0
FAVORİ
45
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat