Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İlayda Akbaş
ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Aşçılık
Dünya Mutfakları
Kurum
ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Teff: Its applicability in various food uses and potential as a key component in gluten-free food formulations—An overview of existing literature research
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Egemen Özsüer
,
Merve Madenlioğlu
,
Güneş Eroğlu
,
İlayda Akbaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1505289
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
116
0
FAVORİ
116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Teff: Its applicability in various food uses and potential as a key component in gluten-free food formulations—An overview of existing literature research
Yazarlar:
Gözde Kutlu
,
Egemen Özsüer
,
Merve Madenlioğlu
,
Güneş Eroğlu
,
İlayda Akbaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1505289
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
116
1
ATIF
0
FAVORİ
116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat