Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Suleyman Gökmen
Dr. Öğr. Üyesi
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
12
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
4
12
Yayın
18
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
0000-0002-7397-6966
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2731
1
ATIF
1
FAVORİ
2731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Mumbar Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Suleyman Gökmen
,
Nuran Erdem
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1257113
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
312
0
ATIF
1
FAVORİ
312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Innovative approaches in the food industry: Microwave plasma technology and applicability in foods
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Hasan Yetim
,
Ferhat Bozduman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1479642
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
56
0
FAVORİ
56
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Mumbar Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Suleyman Gökmen
,
Nuran Erdem
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1257113
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
312
1
FAVORİ
312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de üretilen geleneksel gıdalardan pastırma ve sucukların fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve serolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Nuran Erdem
,
Suleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1286400
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
796
0
FAVORİ
796
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zonguldak İli Çaycuma İlçesinin Geleneksel Cızlama Ekmeği Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Nuran Erdem
,
Suleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1104611
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
953
0
FAVORİ
953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2731
1
FAVORİ
2731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koronavirüsü Gıdalardan Bertaraf Etmek İçin İyonize Olmayan Radyasyon Uygulamalarının Kullanılabilirliği ve Koronavirüsten Korunma Konusunda Bilinçlendirme Araştırması (COVID-19)
Yazarlar:
Suleyman Gökmen
,
İsmail Örs
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ortadoğu Tıp Dergisi
DOI: 10.21601/ortadogutipdergisi.763775
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Infrared, Ultraviolet-C Radiations and Vacuum Drying on Certain Chemical and Microbial Characteristics of Stuffed Pasta (Manti)
Yazarlar:
Suleyman Gökmen
, Aytaç Kocabaş, İbrahim Savran, Abdulvahit Sayaslan, Mehmet fatih Aydın, Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.539010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
735
0
FAVORİ
735
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş ilinde bazı et ve et ürünlerinin güvenilirliği üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Süleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Health Sciences and Medicine
DOI: 10.32322/jhsm.486378
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1222
0
FAVORİ
1222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karaman ilindeki soğuk depolarının mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri
Yazarlar: Mustafa Nizam Nizamlıoğlu,
Süleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3949
0
FAVORİ
3949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mantıda Farklı Kurutma Yöntemlerinin Hidroksimetil Furfural (HMF) Oluşumu ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Süleyman Gökmen
, Abdulvahit Sayaslan, Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17776/csj.42816
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4844
0
FAVORİ
4844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş İlinde Tüketime Sunulan Bazı Süt Ürünlerinin Güvenilirliği Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Süleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2194
0
FAVORİ
2194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ALERJİSİ VE ÖNEMİ
Yazarlar:
Süleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Tabiat ve İnsan
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Bilimleri Dergisi
Derim
European Food Science and Engineering
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Health Sciences and Medicine
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Ortadoğu Tıp Dergisi
Tabiat ve İnsan
Editörlük
Acta Medica Nicomedia
Alan Editörü
Anadolu Güncel Tıp Dergisi
Alan Editörü
Anatolian Current Medical Journal
Alan Editörü
Journal of Health Sciences and Medicine
Alan Editörü
Ortadoğu Tıp Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Agriculture, Food and Ecology
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Anatolian Journal of Botany
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Health Sciences and Medicine
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2731
1
ATIF
1
FAVORİ
2731
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş ilinde bazı et ve et ürünlerinin güvenilirliği üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Süleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Health Sciences and Medicine
DOI: 10.32322/jhsm.486378
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1222
1
ATIF
0
FAVORİ
1222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karaman ilindeki soğuk depolarının mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri
Yazarlar: Mustafa Nizam Nizamlıoğlu,
Süleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305442
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3949
1
ATIF
0
FAVORİ
3949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mantıda Farklı Kurutma Yöntemlerinin Hidroksimetil Furfural (HMF) Oluşumu ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Süleyman Gökmen
, Abdulvahit Sayaslan, Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17776/csj.42816
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4844
1
ATIF
0
FAVORİ
4844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat