Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Abdullah Çağlar
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
9
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
21
9
Yayın
2
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
0000-0001-7216-8361
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Emine Macit
,
Abdullah Çağlar
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
4
ATIF
1
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Oktay Tomar
,
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
823
2
ATIF
1
FAVORİ
823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2559
1
ATIF
1
FAVORİ
2559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kendi Kendine Yeterlilik ve İthalata Bağımlılık Açısından Tavuk Yumurtası Üretiminin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Oktay Tomar
,
Alptekin Mert Yılmaz
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1208040
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
858
0
FAVORİ
858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2559
1
FAVORİ
2559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Oktay Tomar
,
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
,
Hülya Vatansever
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715699
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1000
0
FAVORİ
1000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Gökhan Akarca
,
Oktay Tomar
,
Abdullah Çağlar
,
Ömer İstek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715708
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2124
0
FAVORİ
2124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Bir Süt Tatlısı Olan İncir Uyutmasının Kalite Özellikleri Üzerine, İncir ve Portakal Albedosu İlavesinin Etkisi
Yazarlar:
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
,
Oktay Tomar
, Veli Gök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.713826
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
644
0
FAVORİ
644
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Oktay Tomar
,
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
823
1
FAVORİ
823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
,
Oktay Tomar
,
Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715704
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
953
0
FAVORİ
953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Emine Macit
,
Abdullah Çağlar
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
1
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Abdullah Çağlar
, Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4751
0
FAVORİ
4751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Yayınlar
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2559
1
ATIF
1
FAVORİ
2559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Oktay Tomar
,
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
,
Hülya Vatansever
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715699
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1000
4
ATIF
0
FAVORİ
1000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Gökhan Akarca
,
Oktay Tomar
,
Abdullah Çağlar
,
Ömer İstek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715708
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2124
5
ATIF
0
FAVORİ
2124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Oktay Tomar
,
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
823
2
ATIF
1
FAVORİ
823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Abdullah Çağlar
,
Gökhan Akarca
,
Oktay Tomar
,
Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715704
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
953
1
ATIF
0
FAVORİ
953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Emine Macit
,
Abdullah Çağlar
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
4
ATIF
1
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Abdullah Çağlar
, Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4751
4
ATIF
0
FAVORİ
4751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat