Abdullah Çağlar profil resmi
Abdullah Çağlar KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 22
9 Yayın
2 Hakemlik
22 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1656

4

1

1656

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 867

2

1

867

Yayınlar

0

967

1

867

1

1656

Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Abdullah Çağlar , Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5163

0

5163

Yayınlar

5

0

2244

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 867

2

1

867

1

0

1005

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1656

4

1

1656

Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Abdullah Çağlar , Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5163

4

0

5163

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.