Abdullah Çağlar profil resmi
Abdullah Çağlar KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 27
9 Yayın
3 Hakemlik
27 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1094

3

2

1094

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1883

4

1

1883

Yayınlar

0

1327

2

1094

1

1883

Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Abdullah Çağlar , Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6569

0

6569

Yayınlar

6

0

2805

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1094

3

2

1094

1

0

1345

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1883

4

1

1883

Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Abdullah Çağlar , Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6569

5

0

6569

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.