Abdullah Çağlar profil resmi
Abdullah Çağlar KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 20
9 Yayın
2 Hakemlik
20 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1504

3

1

1504

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 776

2

1

776

Yayınlar

0

767

1

776

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1504

1

1504

Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Abdullah Çağlar , Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4396

0

4396

Yayınlar

5

0

2009

FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19152
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 776

2

1

776

1

0

913

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1504

3

1

1504

Antepfıstığı (Pistacia vera L.) ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar: Abdullah Çağlar , Oktay Tomar, Hülya Vatansever, Elif Ekmekçi
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370408
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4396

4

0

4396

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.