avatar
İhsan Bakırcı Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 32
6 Yayın
16 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
32 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Hijyen ve Sanitasyon

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1924

4

1

1924

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4801

0

4801

LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1320

0

1320

1

1924

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4801

2

0

4801

LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1320

3

0

1320

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1924

4

1

1924