Emine Macit profil resmi
Emine Macit Yrd. Doç. Dr. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
2 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1759

4

1

1759

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4099

0

4099

1

1759

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4099

1

0

4099

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1759

4

1

1759

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.