Emine Macit profil resmi
Emine Macit Yrd. Doç. Dr. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
2 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1849

4

1

1849

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4513

0

4513

1

1849

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4513

2

0

4513

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1849

4

1

1849

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.