avatar
Ayla Arslaner Doç. Dr. Bayburt Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 46 CrossRef Atıf 26 TR Dizin Atıf 22
10 Yayın
46 Hakemlik
26 CrossRef Atıf
22 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Dairy Technology Traditional an Local Foods Geographical Indication

Kurum

Bayburt Üniversitesi

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4672

1

3

4672

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 13 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6507

13

2

6507

0

1

4601

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4906

1

1

4906

5

1

1394

Yayınlar

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4672

3

4672

A potential antiviral and food-derived healthy ingredient: Resveratrol
Yazarlar: Ayla Arslaner , Zehra Türkoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2168

0

2168

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6507

2

6507

1

1394

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4906

1

4906

1

3120

1

4601

1

3922

1

807

Yayınlar

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4672

1

3

4672

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 13 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6507

13

2

6507

5

1

1394

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4906

1

1

4906

Ceviz Ezmesi ve Dut Kurusu Tozu İlavesiyle Üretilen Düşük Kalorili Dondurmanın Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ayla Arslaner , Mehmet Ali Salık
DOI: 10.17097/ataunizfd.320346
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3922

3

1

3922

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.