avatar
Ayla Arslaner Doç. Dr. Bayburt Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 37 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 19
10 Yayın
37 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Süt Teknolojisi Dairy Technology Traditional an Local Foods Geographical Indication

Kurum

Bayburt Üniversitesi

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2696

1

3

2696

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 7 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3786

7

2

3786

0

1

3945

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4015

1

1

4015

4

1

868

Yayınlar

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2696

3

2696

A potential antiviral and food-derived healthy ingredient: Resveratrol
Yazarlar: Ayla Arslaner , Zehra Türkoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1336

0

1336

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3786

2

3786

1

868

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4015

1

4015

1

2689

1

3945

1

3177

1

543

Yayınlar

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2696

1

3

2696

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 7 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3786

7

2

3786

4

1

868

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4015

1

1

4015

Ceviz Ezmesi ve Dut Kurusu Tozu İlavesiyle Üretilen Düşük Kalorili Dondurmanın Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ayla Arslaner , Mehmet Ali Salık
DOI: 10.17097/ataunizfd.320346
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3177

1

1

3177

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.