avatar
Mehmet Ali Salık Dr. Öğr. Üyesi BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ, GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın 9 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 34 TR Dizin Atıf 23
9 Yayın
2 Hakemlik
34 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ, GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4493

1

3

4493

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 13 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6287

13

2

6287

Potansiyel Bir Coğrafi İşaret: Saruç
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3063

0

1

3063

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4818

1

1

4818

5

1

1339

Yayınlar

Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: Mehmet Ali Salık , Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1274040
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8121

1

8121

0

3634

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3306

0

3306

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4493

3

4493

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6287

2

6287

1

1339

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4818

1

4818

1

3063

Yayınlar

Ceviz (Juglans regia L.) Yaprağı ve Yeşil Kabuğu: Fonksiyonel Özellikleri, Sağlığa Yararları ve Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: Mehmet Ali Salık , Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1274040
ATIF 7 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8121

7

1

8121

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3306

7

0

3306

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4493

1

3

4493

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 13 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6287

13

2

6287

5

1

1339

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4818

1

1

4818

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.