Songül Çakmakçı profil resmi
Songül Çakmakçı Prof. Dr. ATATURK UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 8
4 Yayın
6 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Biyografi

Uzmanlık alanları: Süt bilimi ve teknolojisi, Gıda katkı maddeleri

Kurum

ATATURK UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Ayşin Cantürk, Yusuf Çakır
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370264
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10546

5

1

10546

Yayınlar

0

363

0

1969

Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir Mayalarının Mikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri
Yazarlar: Ayşin Cantürk, Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544064
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1906

0

1906

Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Ayşin Cantürk, Yusuf Çakır
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370264
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10546

1

10546

Yayınlar

1

0

363

Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir Mayalarının Mikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri
Yazarlar: Ayşin Cantürk, Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544064
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1906

2

0

1906

Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Ayşin Cantürk, Yusuf Çakır
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370264
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10546

5

1

10546

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.