Songül Çakmakçı profil resmi
Songül Çakmakçı Prof. Dr. ATATURK UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 80
4 Yayın
8 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
80 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Coğrafi İşaret Gıda Kimyası

Kurum

ATATURK UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Ayşin Cantürk, Yusuf Çakır
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370264
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12199

5

1

12199

Yayınlar

0

478

0

2588

Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir Mayalarının Mikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri
Yazarlar: Ayşin Cantürk, Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544064
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4210

0

4210

Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Ayşin Cantürk, Yusuf Çakır
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370264
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12199

1

12199

Yayınlar

1

0

478

Erzurum Çevresindeki Peynir İşletmelerinde Kullanılan Peynir Mayalarının Mikrobiyolojik, Duyusal ve Teknolojik Özellikleri
Yazarlar: Ayşin Cantürk, Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544064
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4210

2

0

4210

Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Ayşin Cantürk, Yusuf Çakır
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370264
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12199

5

1

12199

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.