Songül Çakmakçı profil resmi
Songül Çakmakçı Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 29 TR Dizin Atıf 95
6 Yayın
2 Hakemlik
29 CrossRef Atıf
95 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3671

0

3671

TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Kübra Çelik, Hatice Ertem, Halenur Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20053
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4286

0

4286

0

2155

0

2926

0

1275

Yayınlar

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3671

8

0

3671

4

0

1335

TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Kübra Çelik, Hatice Ertem, Halenur Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20053
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4286

2

0

4286

4

0

2155

FARKLI HAYVAN SÜTLERİNDEN ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ DEPOLAMA SÜRESİNCE OKSİDASYON STABİLİTESİ VE BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17081
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2926

10

0

2926

1

0

1275