Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nuran Erdem
Öğretim Görevlisi
Aksaray Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
7
6
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0002-7012-9251
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Aksaray Üniversitesi
Popüler Yayınları
Geleneksel Mumbar Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Suleyman Gökmen
,
Nuran Erdem
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1257113
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
355
0
ATIF
1
FAVORİ
355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geleneksel Mumbar Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Suleyman Gökmen
,
Nuran Erdem
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1257113
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
355
1
FAVORİ
355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de üretilen geleneksel gıdalardan pastırma ve sucukların fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve serolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Nuran Erdem
,
Suleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1286400
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
917
0
FAVORİ
917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zonguldak İli Çaycuma İlçesinin Geleneksel Cızlama Ekmeği Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Nuran Erdem
,
Suleyman Gökmen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1104611
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1010
0
FAVORİ
1010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amarant, Karabuğday ve Siyez Katkılı Tavuk Nuggetların Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Halime Alp
,
Kübra Ünal
,
Nuran Erdem
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.993723
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1058
0
FAVORİ
1058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Kapak Ekmeği Üretimi
Yazarlar:
Nuran Erdem
, Mustafa Karakaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.672942
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2676
0
FAVORİ
2676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determınatıon Of Probıotıc Food Consumptıon Habıts Of Universıty Students: The Example Of Selcuk Unıversıty
Yazarlar:
Nuran Erdem
, Didem Önay Derin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1685
0
FAVORİ
1685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Geleneksel Kapak Ekmeği Üretimi
Yazarlar:
Nuran Erdem
, Mustafa Karakaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.672942
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2676
1
ATIF
0
FAVORİ
2676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat