Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Halime Alp
Dr. Öğr. Üyesi
Selçuk Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
1
2
Yayın
1
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0001-5833-9611
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Selçuk Üniversitesi
Yayınlar
Tavuk Köftelerinde Çeşitli Acı Biber Tozlarının Kullanımı: Renk ve Oksidatif Stabilite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Nazik Meziyet Dilek
,
Halime Alp
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1682695
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
52
0
FAVORİ
52
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amarant, Karabuğday ve Siyez Katkılı Tavuk Nuggetların Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Halime Alp
,
Kübra Ünal
,
Nuran Erdem
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.993723
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1312
0
FAVORİ
1312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Journal of Agriculture, Food and Ecology
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat