Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cemalettin Sarıçoban
Prof. Dr.
Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
8
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
17
8
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
0000-0001-9898-0884
12789943400
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
1
ATIF
1
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yüksek Basınç Uygulamasının Et ve Et Ürünlerinin Güvenliği ve Raf Ömrü Açısından Rolü
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
, Mahmood Shakir Mahmood,
Rand Kadhim Bahr Al-murjan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.724957
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
1
ATIF
1
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve sebzelerin diyet lifi bakımından et ve et ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
,
Cemalettin Sarıçoban
,
Sabire Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.781117
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
875
0
ATIF
1
FAVORİ
875
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Effects of Egg Albumin Film Containing Coriander Extract on Some Quality Properties of Chicken Drumsticks during Refrigerated Storage
Yazarlar:
Tudı Aınıwaer
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
209
0
FAVORİ
209
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR VE ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EKSTRAKTLARININ SOĞUK DEPOLAMA SÜRECİNDE KAZ ETİNİN RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar: Fadimana Arı,
Cemalettin Sarıçoban
,
Hülya Şen Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
293
0
FAVORİ
293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk eti ekstraktı üretimine propolis ilavesi ve depolama sürecinde bazı özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Sabire Yerlikaya
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.972219
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
878
0
FAVORİ
878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve sebzelerin diyet lifi bakımından et ve et ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Hülya Şen Arslan
,
Cemalettin Sarıçoban
,
Sabire Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.781117
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
875
1
FAVORİ
875
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yüksek Basınç Uygulamasının Et ve Et Ürünlerinin Güvenliği ve Raf Ömrü Açısından Rolü
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
, Mahmood Shakir Mahmood,
Rand Kadhim Bahr Al-murjan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.724957
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
1
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal ve Sağlıklı Et ve Et Ürünleri Üretimi
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1770
0
FAVORİ
1770
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
1
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Ürünlerinde Dekontaminasyon Yöntemleri
Yazarlar:
Sena Özbay
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3913
0
FAVORİ
3913
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Editörlük
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Alan Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Hakemlik
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Yayınlar
Yüksek Basınç Uygulamasının Et ve Et Ürünlerinin Güvenliği ve Raf Ömrü Açısından Rolü
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
, Mahmood Shakir Mahmood,
Rand Kadhim Bahr Al-murjan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.724957
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
1
ATIF
1
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
1
ATIF
1
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat