Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Rand Kadhim Bahr Al-murjan
Yüksek Lisans
Selçuk Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Selçuk Üniversitesi
Popüler Yayınları
Yüksek Basınç Uygulamasının Et ve Et Ürünlerinin Güvenliği ve Raf Ömrü Açısından Rolü
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
, Mahmood Shakir Mahmood,
Rand Kadhim Bahr Al-murjan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.724957
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1485
1
ATIF
1
FAVORİ
1485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yüksek Basınç Uygulamasının Et ve Et Ürünlerinin Güvenliği ve Raf Ömrü Açısından Rolü
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
, Mahmood Shakir Mahmood,
Rand Kadhim Bahr Al-murjan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.724957
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1485
1
FAVORİ
1485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Yüksek Basınç Uygulamasının Et ve Et Ürünlerinin Güvenliği ve Raf Ömrü Açısından Rolü
Yazarlar:
Cemalettin Sarıçoban
, Mahmood Shakir Mahmood,
Rand Kadhim Bahr Al-murjan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.724957
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1485
1
ATIF
1
FAVORİ
1485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat