avatar
Sena Özbay Doç. Dr. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 1
7 Yayın
6 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda ve Beslenme Dengesi Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2767

1

1

2767

Yayınlar

Seasonal variation of chemical content and heavy metal levels in raw milk
Yazarlar: Sena Özbay
DOI: 10.29002/asujse.1244032
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1062

0

1062

The effect of cooking methods on the formation of volatile N-nitrosamine in sausages with different contents
Yazarlar: Sena Özbay
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2280

0

2280

DETERMINATION TOOLS OF ORIGIN IN THE FOOD TRACEABILITY
Yazarlar: Sena Özbay Doğu , U. Tansel Şireli
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4371

0

4371

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2767

1

2767

ET DEKONTAMİNASYONUNDA ELEKTRON DEMETİ IŞINLAMASI (EDI) KULLANIMI
Yazarlar: Sena Özbay Doğu , Akif Özbay
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15017
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2597

0

2597

ET KURUTMA TEKNOLOJİSİ VE DÜNYADA TÜKETİLEN BAZI KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Sena Özbay Doğu , Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15011
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4671

0

4671

Et ve Ürünlerinde Dekontaminasyon Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2014 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4317

0

4317

Yayınlar

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2767

1

1

2767