Sena ÖZBAY Yrd. Doç. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
7 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2072

1

ATIF

1

FAVORİ

2072

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Seasonal variation of chemical content and heavy metal levels in raw milk
Yazarlar: Sena ÖZBAY
DOI: 10.29002/asujse.1244032
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 122

0

FAVORİ

122

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of cooking methods on the formation of volatile N-nitrosamine in sausages with different contents
Yazarlar: Sena ÖZBAY
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 586

0

FAVORİ

586

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION TOOLS OF ORIGIN IN THE FOOD TRACEABILITY
Yazarlar: Sena ÖZBAY DOĞU , U. Tansel ŞİRELİ
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3476

0

FAVORİ

3476

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2072

1

FAVORİ

2072

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET DEKONTAMİNASYONUNDA ELEKTRON DEMETİ IŞINLAMASI (EDI) KULLANIMI
Yazarlar: Sena ÖZBAY DOĞU , Akif ÖZBAY
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15017
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1851

0

FAVORİ

1851

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET KURUTMA TEKNOLOJİSİ VE DÜNYADA TÜKETİLEN BAZI KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Sena ÖZBAY DOĞU , Cemalettin SARIÇOBAN
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15011
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3786

0

FAVORİ

3786

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Ürünlerinde Dekontaminasyon Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2014 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3513

0

FAVORİ

3513

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2072

1

ATIF

1

FAVORİ

2072

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.