Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sena Özbay
Doç. Dr.
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
7
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0001-6024-0805
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda ve Beslenme Dengesi
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2767
1
ATIF
1
FAVORİ
2767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Seasonal variation of chemical content and heavy metal levels in raw milk
Yazarlar:
Sena Özbay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aksaray University Journal of Science and Engineering
DOI: 10.29002/asujse.1244032
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1062
0
FAVORİ
1062
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of cooking methods on the formation of volatile N-nitrosamine in sausages with different contents
Yazarlar:
Sena Özbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2280
0
FAVORİ
2280
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION TOOLS OF ORIGIN IN THE FOOD TRACEABILITY
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
, U. Tansel Şireli
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4371
0
FAVORİ
4371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2767
1
FAVORİ
2767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET DEKONTAMİNASYONUNDA ELEKTRON DEMETİ IŞINLAMASI (EDI) KULLANIMI
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
, Akif Özbay
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2597
0
FAVORİ
2597
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET KURUTMA TEKNOLOJİSİ VE DÜNYADA TÜKETİLEN BAZI KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
, Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4671
0
FAVORİ
4671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Ürünlerinde Dekontaminasyon Yöntemleri
Yazarlar:
Sena Özbay
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4317
0
FAVORİ
4317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aksaray University Journal of Science and Engineering
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aksaray University Journal of Science and Engineering
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Teknik Bilimler Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Yayınlar
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yazarlar:
Sena Özbay Doğu
,
Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2015 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2767
1
ATIF
1
FAVORİ
2767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI