Sena ÖZBAY Yrd. Doç. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1975

1

ATIF

1

FAVORİ

1975

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

The effect of cooking methods on the formation of volatile N-nitrosamine in sausages with different contents
Yazarlar: Sena ÖZBAY
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22014
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 464

0

ATIF

0

FAVORİ

464

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION TOOLS OF ORIGIN IN THE FOOD TRACEABILITY
Yazarlar: Sena ÖZBAY DOĞU , U. Tansel ŞİRELİ
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16015
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3403

0

ATIF

0

FAVORİ

3403

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1975

1

ATIF

1

FAVORİ

1975

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET DEKONTAMİNASYONUNDA ELEKTRON DEMETİ IŞINLAMASI (EDI) KULLANIMI
Yazarlar: Sena ÖZBAY DOĞU , Akif ÖZBAY
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15017
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1777

0

ATIF

0

FAVORİ

1777

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET KURUTMA TEKNOLOJİSİ VE DÜNYADA TÜKETİLEN BAZI KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Sena ÖZBAY DOĞU , Cemalettin SARIÇOBAN
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15011
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3691

0

ATIF

0

FAVORİ

3691

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Ürünlerinde Dekontaminasyon Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2014 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3414

0

ATIF

0

FAVORİ

3414

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.