Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Görkem Özülkü
Yrd. Doç. Dr.
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
4
3
Yayın
4
Hakemlik
0000-0003-0495-5667
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Hububat Teknolojisi
Kurum
YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
Investigation of the effects of psyllium powder addition on the quality of fresh and frozen gluten-free bread
Yazarlar: Sevda Can Keman,
Görkem Özülkü
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
77
0
FAVORİ
77
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Carob Flour Addition to Sourdough: Effect of Sourdough Fermentation, Dough Rheology and Bread Quality
Yazarlar:
Senem Karlıdağ
,
Muhammet Arıcı
,
Görkem Özülkü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1022834
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
0
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması
Yazarlar:
Görkem Özülkü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1093990
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
850
0
FAVORİ
850
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Gıda
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat