Fatma Çoşkun profil resmi
Fatma Çoşkun Doç. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 3
9 Yayın
8 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

8

1

9368

Yayınlar

0

384

0

148

0

498

Balın İnsan Vücuduna Etkileri Üzerine Bir Derleme
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.963498
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 516

0

516

Türkiye’nin Trakya Bölgesinde Bazı Gıda Takviyelerinin Kullanımı
Yazarlar: Fatma Çoşkun , Elif Velioğlu Er
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 753

0

753

0

1802

1

9368

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 541

0

541

Yayınlar

8

1

9368

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 541

3

0

541

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.