Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Çoşkun
Doç. Dr.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
10
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
7
10
Yayın
9
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0001-8889-363X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Besin Etiketi Okuma Alışkanlıklarına ve Etiket Okumanın Satın Alma Tercihlerine Cinsiyetin Etkisi: Tekirdağ İli Örneği
Yazarlar:
Fatma Coşkun
,
Serap Kayışoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505518
ATIF
9
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10579
9
ATIF
1
FAVORİ
10579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The Effects of High Pressure Processing on Total Mesophilic Aerobic Bacteria Number and Color Properties of Frozen and Unfrozen Beef Mince
Yazarlar: Tuğba Şayin Sert,
Fatma Çoşkun
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11
0
FAVORİ
11
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Physicochemical, Rheological, Microbiological and Sensory Properties of Low Protein Yoghurt Substitutes Produced for PKU (Phenylketonuria) Patients
Yazarlar:
Fatma Çoşkun
, Gizem Yıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.892513
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
519
0
FAVORİ
519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECT of GREEN TEA and Lactobacillus gasseri AGAINST OBESITY
Yazarlar: Eyşan Çakır,
Fatma Çoşkun
,
Zeynep Gülşah Çoşkun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Anatolia Academic Online Journal Health Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
325
0
FAVORİ
325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of hardaliye produced by different starters: Back-slopping and kombucha
Yazarlar:
Ayşenur Pekcan
,
Fatma Çoşkun
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1198895
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balın İnsan Vücuduna Etkileri Üzerine Bir Derleme
Yazarlar:
Zeynep Gülşah Çoşkun
,
Fatma Çoşkun
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.963498
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAZIR YEMEK ÜRETİM VE TOPLU TÜKETİM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN GIDA HİJYENİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ: TEKİRDAĞ / HAYRABOLU ÖRNEĞİ
Yazarlar: Canberk Ünsal,
Fatma Çoşkun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1920
0
FAVORİ
1920
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Trakya Bölgesinde Bazı Gıda Takviyelerinin Kullanımı
Yazarlar:
Fatma Çoşkun
, Elif Velioğlu Er
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Hacettepe University Journal of the Faculty of Pharmacy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
959
0
FAVORİ
959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL İLİNDE SATIŞA SUNULAN DOMATES SALÇALARINDA SORBİK ASİT VE BENZOİK ASİT VARLIĞI
Yazarlar:
Fatma Çoşkun
, Yosun Çotra
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2107
0
FAVORİ
2107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Besin Etiketi Okuma Alışkanlıklarına ve Etiket Okumanın Satın Alma Tercihlerine Cinsiyetin Etkisi: Tekirdağ İli Örneği
Yazarlar:
Fatma Coşkun
,
Serap Kayışoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505518
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10579
1
FAVORİ
10579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar:
Muhammet Arıcı
,
Fatma Coşkun
, Gülnaz Çelikyurt,
Mustafa Mirik
, Mehmet Gülcü,
Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
750
0
FAVORİ
750
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Hacettepe University Journal of the Faculty of Pharmacy
International Anatolia Academic Online Journal Health Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Hakemlik
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Determination of Physicochemical, Rheological, Microbiological and Sensory Properties of Low Protein Yoghurt Substitutes Produced for PKU (Phenylketonuria) Patients
Yazarlar:
Fatma Çoşkun
, Gizem Yıldız
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.892513
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
519
1
ATIF
0
FAVORİ
519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of hardaliye produced by different starters: Back-slopping and kombucha
Yazarlar:
Ayşenur Pekcan
,
Fatma Çoşkun
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1198895
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
1
ATIF
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balın İnsan Vücuduna Etkileri Üzerine Bir Derleme
Yazarlar:
Zeynep Gülşah Çoşkun
,
Fatma Çoşkun
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.963498
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
3
ATIF
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Besin Etiketi Okuma Alışkanlıklarına ve Etiket Okumanın Satın Alma Tercihlerine Cinsiyetin Etkisi: Tekirdağ İli Örneği
Yazarlar:
Fatma Coşkun
,
Serap Kayışoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505518
ATIF
9
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10579
9
ATIF
1
FAVORİ
10579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar:
Muhammet Arıcı
,
Fatma Coşkun
, Gülnaz Çelikyurt,
Mustafa Mirik
, Mehmet Gülcü,
Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
750
3
ATIF
0
FAVORİ
750
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat