Fatma Çoşkun profil resmi
Fatma Çoşkun Doç. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 10 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 19 TR Dizin Atıf 8
10 Yayın
10 Hakemlik
19 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Fermantasyon Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Besin Etiketi Okuma Alışkanlıklarına ve Etiket Okumanın Satın Alma Tercihlerine Cinsiyetin Etkisi: Tekirdağ İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505518
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12262

10

1

12262

Yayınlar

0

400

0

813

0

551

0

1294

Balın İnsan Vücuduna Etkileri Üzerine Bir Derleme
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.963498
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1065

0

1065

Türkiye’nin Trakya Bölgesinde Bazı Gıda Takviyelerinin Kullanımı
Yazarlar: Fatma Çoşkun , Elif Velioğlu Er
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2238

0

2238

0

2559

1

12262

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1046

0

1046

Yayınlar

1

0

813

1

0

1294

Balın İnsan Vücuduna Etkileri Üzerine Bir Derleme
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.963498
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1065

3

0

1065

Besin Etiketi Okuma Alışkanlıklarına ve Etiket Okumanın Satın Alma Tercihlerine Cinsiyetin Etkisi: Tekirdağ İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505518
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12262

10

1

12262

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1046

4

0

1046

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.