Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Enes Dertli
Doç. Dr.
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
6
6
Yayın
2
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Lactobacillus spp. Tarafından Üretilen Postbiyotiklerin Gıdalarda Biyokoruyucu Olarak Kullanımı: Probiyotiklerden Postbiyotiklere Geçiş
Yazarlar:
Yasemin Kaya
,
Mustafa Şengül
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1487261
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
69
0
FAVORİ
69
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli Kaynaklardan ve Ticari Gıda Takviyelerinden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Karşılaştırmalı Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Burcu Kahraman
,
Burcu Mine Şenol
,
Enes Dertli
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1329533
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
676
0
FAVORİ
676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optimization of Inulin Extraction from Chicory Roots and an Ultrafiltration Application to Obtain Purified Inulin and Hydrolyzed Fructooligosaccharides
Yazarlar: Nihan Sağcan, Hasan Sağcan,
Fatih Bozkurt
, Ayşe Nur Bulut Güneş,
Hüseyin Fakir
,
Enes Dertli
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1338572
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1084
0
FAVORİ
1084
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek'ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Halil İbrahim Akgül
,
Enes Dertli
,
Özlem Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
515
0
FAVORİ
515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanılmış Kahve Telvesinin Lif Kaynağı Olarak Değerlendirilme Potansiyeli
Yazarlar:
Tuğçe Boğa
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.909736
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4013
0
FAVORİ
4013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Yabani Meyve Türlerinin Antioksidan Kapasitesi, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Fenolik Asit Profilinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Tüysüz
,
Özlem Çakır
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818925
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1940
0
FAVORİ
1940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
ATA-Gıda Dergisi
Dil Editörü
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Dil Editörü
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Kullanılmış Kahve Telvesinin Lif Kaynağı Olarak Değerlendirilme Potansiyeli
Yazarlar:
Tuğçe Boğa
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.909736
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4013
2
ATIF
0
FAVORİ
4013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Yabani Meyve Türlerinin Antioksidan Kapasitesi, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Fenolik Asit Profilinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Tüysüz
,
Özlem Çakır
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818925
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1940
4
ATIF
0
FAVORİ
1940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat