Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Çakır
Doç. Dr.
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
6
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
8
6
Yayın
17
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Meyve Yetiştirme ve Islahı
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Berberis Meyve Ekstresi ile Marine Edilmiş Et: Kalite Üzerindeki Etkiler
Yazarlar:
Kübra Çinar Topçu
,
Kübra Fettahoğlu
,
Özlem Çakır
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1430439
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
63
0
FAVORİ
63
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Cadmium and Lead Exposure on the Development and Physical Structure of Quinoa (Chenopodium Quinoa Willd.)
Yazarlar:
Zeynep Gül
,
Abdullah Yazıcı
,
Özlem Çakır
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.1371897
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
0
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'nin geleneksel peynirlerinden Çökelek'ten izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilmiş ekzopolisakkaritlerin kısmi karakterizasyonu ve antioksidan aktiviteleri
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Halil İbrahim Akgül
,
Enes Dertli
,
Özlem Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
528
0
FAVORİ
528
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yabani Kara Kuşburnu (R. pimpinellifolia L.) Meyvesinin Mineral İçerik ve Biyoaktif Bileşenler Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özlem Çakır
,
Berivan Ergen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.943477
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Yabani Meyve Türlerinin Antioksidan Kapasitesi, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Fenolik Asit Profilinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Tüysüz
,
Özlem Çakır
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818925
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2030
0
FAVORİ
2030
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yabani-Ekşi Elmanın (Malus sylvestris Miller) Antioksidan Aktivite ve Fenolik Madde İçeriği Üzerine Farklı Kurutma Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar:
Kübra Güldemir
,
Özlem Çakır
,
Kübra Çakıroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35234/fumbd.670865
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
0
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Yabani Kara Kuşburnu (R. pimpinellifolia L.) Meyvesinin Mineral İçerik ve Biyoaktif Bileşenler Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özlem Çakır
,
Berivan Ergen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.943477
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
2
ATIF
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Yabani Meyve Türlerinin Antioksidan Kapasitesi, Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Fenolik Asit Profilinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Tüysüz
,
Özlem Çakır
,
Enes Dertli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818925
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2030
4
ATIF
0
FAVORİ
2030
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yabani-Ekşi Elmanın (Malus sylvestris Miller) Antioksidan Aktivite ve Fenolik Madde İçeriği Üzerine Farklı Kurutma Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar:
Kübra Güldemir
,
Özlem Çakır
,
Kübra Çakıroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35234/fumbd.670865
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
2
ATIF
0
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat