Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kübra Çinar Topçu
Dr. Öğr. Üyesi
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ, AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
7
1
Yayın
7
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Mikrobiyal Genetik
Gıda Mühendisliği
Et Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ, AYDINTEPE MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayınlar
Berberis Meyve Ekstresi ile Marine Edilmiş Et: Kalite Üzerindeki Etkiler
Yazarlar:
Kübra Çinar Topçu
,
Kübra Fettahoğlu
,
Özlem Çakır
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1430439
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
40
0
FAVORİ
40
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat