Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Harun Dıraman
Prof. Dr.
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
9
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
9
Yayın
15
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-7431-7524
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Hububat Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
History of science
Bilim Tarihi
Tarımsal Bilimler ve Teknoloji Tarihi
Kurum
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TÜR TAYİNİNDE KULLANILAN BAZI KROMATOGRAFİK YÖNTEMLER
Yazarlar:
Derya Araç
,
Harun Dıraman
,
Senem Guner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1118666
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1279
0
ATIF
1
FAVORİ
1279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Glutopik Test Cihazının Kullanılması
Yazarlar:
Sadi Gür
,
Harun Dıraman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1323445
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
0
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UV ve Vakum Uygulamalarının Beyaz Peynirin Kalite Özellikleri ile Raf Ömrü Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ramazan Şevik
,
Gökhan Akarca
,
Mehmet Kılınç
,
Senem Guner
,
Teslime Ekiz Ünsal
,
Çiğdem Aşçıoğlu
,
Harun Dıraman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.1281021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
339
0
FAVORİ
339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİR ÇEŞNİ KAYNAĞI OLARAK KIRMIZI PANCAR SİRKESİ: ÜRETİMİ VE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Harun Dıraman
,
Damla Karataş
,
Senem Guner
,
Teslime Ekiz Ünsal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1284356
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
893
0
FAVORİ
893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HELAL BİR GIDA KAYNAĞI OLARAK: NATÜREL ZEYTİNYAĞLARINDA TAKLİT VE TAĞŞİŞ TESPİT ÇALIŞMALARI
Yazarlar:
Harun Dıraman
,
Aslıhan Tugen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1174259
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6436
0
FAVORİ
6436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TÜR TAYİNİNDE KULLANILAN BAZI KROMATOGRAFİK YÖNTEMLER
Yazarlar:
Derya Araç
,
Harun Dıraman
,
Senem Guner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1118666
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1279
1
FAVORİ
1279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ENDÜLÜS AGRONOMİ OKULUNDAN ZİRAATÇİ BİR HEKİM ABDURAHMAN İBNİ VAFİD’İN MECMŪ‘ FĪ ’L-FİLĀHA (TRADATO DE AGRICULTURA) ESERİNDE ZEYTİN İŞLEME TEKNOLOJİSİ
Yazarlar:
Harun Dıraman
,
Mehmet Ulas
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.984087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
695
0
FAVORİ
695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar’da Tüketilen Önemli Yabancı Elma Çeşitlerinin Bazı Kalite ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar:
Ayşegül Türk Baydır
,
Harun Dıraman
,
Recep Palamutoğlu
, Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.617237
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1252
0
FAVORİ
1252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Alkaya Kayısı Çeşidinin Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kaplan, Sevgi Eskigün, Okan Levent,
Harun Dıraman
, Azize Atik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
295
0
FAVORİ
295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaygın Olarak Tüketilen Allium Türlerinin Öne Çıkan Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri
Yazarlar: İlker Atik,
Harun Dıraman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1400
0
FAVORİ
1400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Anadolu University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Electronic Letters on Science and Engineering
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Paradoks Ekonomi Sosyoloji ve Politika Dergisi
Yayınlar
HELAL BİR GIDA KAYNAĞI OLARAK: NATÜREL ZEYTİNYAĞLARINDA TAKLİT VE TAĞŞİŞ TESPİT ÇALIŞMALARI
Yazarlar:
Harun Dıraman
,
Aslıhan Tugen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1174259
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6436
1
ATIF
0
FAVORİ
6436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat