Recep Palamutoğlu profil resmi
Recep Palamutoğlu Doç. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 17
10 Yayın
13 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Yayınlar

0

424

0

1182

KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 780

0

780

Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu, Cemal Kasnak , Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1325

0

1325

0

1542

Taze ve Dondurulmuş Sığır Longissimus dorsi Kaslarının bazı Teknolojik Özellikleri Üzerine Bromelin, Ficin ve Papain Enzimlerinin Etkisi
Yazarlar: Recep Palamutoğlu , Mustafa Karakaya, Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1317

0

1317

Yayınlar

KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 780

3

0

780

Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu, Cemal Kasnak , Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1325

1

0

1325

1

0

1542

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.