Recep Palamutoğlu profil resmi
Recep Palamutoğlu Doç. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 17
10 Yayın
9 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Yayınlar

0

406

0

1129

KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 723

0

723

Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu, Cemal Kasnak , Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1286

0

1286

0

1449

Taze ve Dondurulmuş Sığır Longissimus dorsi Kaslarının bazı Teknolojik Özellikleri Üzerine Bromelin, Ficin ve Papain Enzimlerinin Etkisi
Yazarlar: Recep Palamutoğlu , Mustafa Karakaya, Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1284

0

1284

Yayınlar

KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 723

3

0

723

Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu, Cemal Kasnak , Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1286

1

0

1286

1

0

1449

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.