Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seda Yalçın
Doç. Dr.
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
11
9
Yayın
3
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
Yöresel Ekmeğin Antioksidan, Renk ve Duyusal Özelliklerine Depolamanın Etkisi
Yazarlar:
Seda Yalçın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.1253934
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
242
0
FAVORİ
242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar Mutfak Kültüründe Yöresel Bir Yiyecek: Sucuk Döner Kebap
Yazarlar:
Gülçin Algan Özkök
,
Besim Maden
,
Seda Yalçın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.835501
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1041
0
FAVORİ
1041
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak Hastaları için Gastronomi Turizmine Katkı Glutensiz Karabuğday Bisküvisi
Yazarlar:
Seda Yalçın
,
Gülçin Algan Özkök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.788833
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Buğday Çeşitlerinin Protein Karakterizasyonundaki Farklılık
Yazarlar:
Seda Yalçın
,
Besim Maden
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.716839
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
630
0
FAVORİ
630
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Protein Characteristics of Some Wheat Varieties Harvested in Turkey
Yazarlar:
Seda Yalçın
,
Besim Maden
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.606621
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
800
0
FAVORİ
800
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kraker Üretiminde Sarı Haşhaş Ezmesi Kullanımının Bazı Fiziksel Özellikler ve Fenolik Madde Miktarı Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Seda Yalçın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1350
0
FAVORİ
1350
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats
Yazarlar: Besim Maden,
Seda Yalçın
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.373463
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1541
0
FAVORİ
1541
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Quality Characteristic of Biscuits Including Ground Yellow Poppy Seed as Fat Replacer
Yazarlar:
Seda Yalcin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.375105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4779
0
FAVORİ
4779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed
Yazarlar:
Seda Yalçın
, Besim Maden
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.373459
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
949
0
FAVORİ
949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Afyonkarahisar Mutfak Kültüründe Yöresel Bir Yiyecek: Sucuk Döner Kebap
Yazarlar:
Gülçin Algan Özkök
,
Besim Maden
,
Seda Yalçın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.835501
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1041
1
ATIF
0
FAVORİ
1041
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Quality Characteristic of Biscuits Including Ground Yellow Poppy Seed as Fat Replacer
Yazarlar:
Seda Yalcin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.375105
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4779
5
ATIF
0
FAVORİ
4779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed
Yazarlar:
Seda Yalçın
, Besim Maden
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.373459
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
949
5
ATIF
0
FAVORİ
949
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat