Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülçin Algan Özkök
Dr. Öğr. Üyesi
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Kurum
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA SİLİVRİ İLÇESİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Gülçin Algan Özkök
,
Orhan Mutu
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
395
0
ATIF
1
FAVORİ
395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA SİLİVRİ İLÇESİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Gülçin Algan Özkök
,
Orhan Mutu
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
395
1
FAVORİ
395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çölyak Hastaları için Gastronomi Turizmine Katkı Glutensiz Karabuğday Bisküvisi
Yazarlar:
Seda Yalçın
,
Gülçin Algan Özkök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.788833
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
710
0
FAVORİ
710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar Mutfak Kültüründe Yöresel Bir Yiyecek: Sucuk Döner Kebap
Yazarlar:
Gülçin Algan Özkök
,
Seda Yalçın
,
Besim Maden
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.835501
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dünya Multidisipliner Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Afyonkarahisar Mutfak Kültüründe Yöresel Bir Yiyecek: Sucuk Döner Kebap
Yazarlar:
Gülçin Algan Özkök
,
Seda Yalçın
,
Besim Maden
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.835501
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
1
ATIF
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat