Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cemal Kasnak
Dr.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayın
10
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
15
10
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0002-8312-7829
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayınlar
Üniversite Öğrencilerinin Et Tüketimi ve Gıda Neofobisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
Armağan Gizem Kantar
,
Buse Çorapçı
,
Mine Kazak
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1310
0
FAVORİ
1310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Gıdaların Tüketimi ve Bu Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Sağlık Harcamalarına ve Ekonomiye Olan Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
,
Buket Özen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.1058758
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1381
0
FAVORİ
1381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YANIT YÜZEY TASARIMI KULLANILARAK KİVİ MEYVESİNDEKİ MAKSİMUM FENOLİK BİLEŞİKLER İÇİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cemal Kasnak
,
Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
0
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma Ekstraktının Toplam Fenolik Madde Miktarı ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Değişkenlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.606913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
885
0
FAVORİ
885
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant activity of galangal powder and the effect of addition on some quality characteristics of meatball
Yazarlar: Recep Palamutoğlu,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1037
0
FAVORİ
1037
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mugla Journal of Science and Technology
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
839
0
FAVORİ
839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu,
Cemal Kasnak
,
Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1376
0
FAVORİ
1376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Some Nutritional Value of Potato Under Different Storage Conditions
Yazarlar:
Cemal Kasnak
, Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1481
0
FAVORİ
1481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker İkamesi Olarak Stevya Estraktı Kullanımının Keklerin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
, Beyza Moral
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.392106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1632
0
FAVORİ
1632
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Koşullarda Depolanan Agria veBettina Patates Çeşitlerinde Meydana Gelen Duyusal Değişimler
Yazarlar:
Cemal Kasnak
, Nevzat Artık, Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3248
0
FAVORİ
3248
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
MANAS Journal of Engineering
Mugla Journal of Science and Technology
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mugla Journal of Science and Technology
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
839
3
ATIF
0
FAVORİ
839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu,
Cemal Kasnak
,
Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1376
1
ATIF
0
FAVORİ
1376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker İkamesi Olarak Stevya Estraktı Kullanımının Keklerin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
, Beyza Moral
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.392106
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1632
1
ATIF
0
FAVORİ
1632
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat