avatar
Çiğdem Aşçıoğlu Dr. Öğr. Üyesi AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
3 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

97

PİŞİRME METODLARININ SIĞIR LONGISSIMUS DORSI KASININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Çiğdem Aşçıoğlu , Ramazan Şevik
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 905

0

905

Yayınlar

PİŞİRME METODLARININ SIĞIR LONGISSIMUS DORSI KASININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Çiğdem Aşçıoğlu , Ramazan Şevik
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18101
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 905

1

0

905

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.