Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çiğdem Aşçıoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0001-6407-8104
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Afyon Sucuğunun Kalite Özellikleri ve Standartlara Uygunluğu
Yazarlar:
Ramazan Şevik
,
Hüseyin Yeşilırmak
,
Gökhan Akarca
,
Çiğdem Aşçıoğlu
,
Ayşe Janseli Denizkara
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1435818
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
123
0
FAVORİ
123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UV ve Vakum Uygulamalarının Beyaz Peynirin Kalite Özellikleri ile Raf Ömrü Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ramazan Şevik
,
Gökhan Akarca
,
Mehmet Kılınç
,
Senem Guner
,
Teslime Ekiz Ünsal
,
Çiğdem Aşçıoğlu
,
Harun Dıraman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.1281021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
336
0
FAVORİ
336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİŞİRME METODLARININ SIĞIR LONGISSIMUS DORSI KASININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Çiğdem Aşçıoğlu
, Ramazan Şevik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18101
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
924
0
FAVORİ
924
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Kocatepe Veteriner Dergisi
Editörlük
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Yayınlar
PİŞİRME METODLARININ SIĞIR LONGISSIMUS DORSI KASININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Çiğdem Aşçıoğlu
, Ramazan Şevik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18101
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
924
1
ATIF
0
FAVORİ
924
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat