Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Manguldar
Uzm. Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0001-8835-4986
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Vegan and gluten-free granola bar production with pumpkin
Yazarlar:
Fatma Manguldar
,
Başak Derya
,
Sena Balbinar
,
Şimal Çakır
,
Necattin Cihat Icyer
,
Merve Çayır
,
Ömer Said Toker
,
Bülent Şentürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1166320
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
947
2
ATIF
1
FAVORİ
947
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Vegan and gluten-free granola bar production with pumpkin
Yazarlar:
Fatma Manguldar
,
Başak Derya
,
Sena Balbinar
,
Şimal Çakır
,
Necattin Cihat Icyer
,
Merve Çayır
,
Ömer Said Toker
,
Bülent Şentürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1166320
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
947
1
FAVORİ
947
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Vegan and gluten-free granola bar production with pumpkin
Yazarlar:
Fatma Manguldar
,
Başak Derya
,
Sena Balbinar
,
Şimal Çakır
,
Necattin Cihat Icyer
,
Merve Çayır
,
Ömer Said Toker
,
Bülent Şentürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1166320
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
947
2
ATIF
1
FAVORİ
947
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat