avatar
Zübeyde Öner Prof. Dr. FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 28 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 30 TR Dizin Atıf 1
28 Yayın
7 Hakemlik
30 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

FACULTY OF ENGINEERING

Popüler Yayınları

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2314

2

1

2314

3

1

1921

Yayınlar

0

515

0

479

0

775

UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 658

0

658

PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6591

0

6591

1

1921

KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1726

0

1726

Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar: Zübeyde Öner , Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1528

0

1528

Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
DOI: 10.31015/jaefs.18007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1184

0

1184

ISPARTA'DA ÜRETİLEN EŞEK SÜTÜNÜN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Şahintürk, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2305

0

2305

0

1305

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2314

1

2314

Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi (İngilizce)
Yazarlar: İlkay Turhan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1636

0

1636

Effects of Food Based Yeast on Oxidant-Antioxidant Systems in Rats fed by High Cholesterol Diet
Yazarlar: Hasan Basri Savaş, Özlem Yüksel, Hatice Şanlıdere Aloğlu , Zübeyde Öner , Ezgi Demir Özer, Fatih Gültekin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1610

0

1610

Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hatice Şanlıdere Aloğlu, İlkay Turhan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2441

0

2441

Peyniraltı Suyunun Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Başak Tosun, Gamze Arslan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2011 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1462

0

1462

Farklı Süt Çeşitleri ve Starter Kültürlerin Kefir Üzerine Etkileri (İngilizce)
Yazarlar: Zübeyde Öner , Aynur Gül Karahan, Mehmet Lütfü Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2010 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2667

0

2667

Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve Fonksiyonları
Yazarlar: Hatice Şanlıdere, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1920

0

1920

Yenilebilir Filmlerin Kaşar Peynirinin Kaplanmasında Kullanılma Olanakları ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Taner Sarıoğlu, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1432

0

1432

Starter Kültür Kullanılarak Yapılan Tulum Peynirlerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar: Zübeyde Öner , Aynur Gül Karahan, Hatice Aloğlu
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1410

0

1410

Mikrobiyal Transglutaminazın Özellikleri ve Gıda Sanayiinde Kullanılma Olanakları
Yayın Bilgisi: 2004 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1219

0

1219

Damlatma ve Yayma Kültürel Sayım Yöntemlerinin Kıyaslanması Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: A. Kadir Halkman, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1989 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3432

0

3432

Chr. Hansen Yoğurt Kültürlerinden Yararlanılarak Üretilen Set-Tipi Yoğurtların bazı Kalite Ölçütlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Metin Atamer, Zübeyde Öner , Adnan Çavuş
Yayın Bilgisi: 1989 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 746

0

746

Ankara’da İki Ayrı Süt İşletmesine Gelen Çiğ Sütlerde Antibiyotik Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayhan Temiz, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1988 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 975

0

975

Süt ve Mamüllerinde Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Standartların Uygulanabilirliği
Yayın Bilgisi: 1988 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1160

0

1160

Yayınlar

2

0

479

UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 658

1

0

658

PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6591

4

0

6591

3

1

1921

KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1726

2

0

1726

Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar: Zübeyde Öner , Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1528

2

0

1528

Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
DOI: 10.31015/jaefs.18007
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1184

4

0

1184

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2314

2

1

2314

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.