avatar
Zübeyde Öner Prof. Dr. FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 28 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 27 TR Dizin Atıf 1
28 Yayın
7 Hakemlik
27 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

FACULTY OF ENGINEERING

Popüler Yayınları

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2184

2

1

2184

1

1

1487

Yayınlar

0

353

0

379

0

591

UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 550

0

550

PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5270

0

5270

1

1487

KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1533

0

1533

Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar: Zübeyde Öner , Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1369

0

1369

Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
DOI: 10.31015/jaefs.18007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1064

0

1064

ISPARTA'DA ÜRETİLEN EŞEK SÜTÜNÜN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Şahintürk, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2205

0

2205

0

1131

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2184

1

2184

Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi (İngilizce)
Yazarlar: İlkay Turhan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1556

0

1556

Effects of Food Based Yeast on Oxidant-Antioxidant Systems in Rats fed by High Cholesterol Diet
Yazarlar: Hasan Basri Savaş, Özlem Yüksel, Hatice Şanlıdere Aloğlu , Zübeyde Öner , Ezgi Demir Özer, Fatih Gültekin
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1513

0

1513

Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hatice Şanlıdere Aloğlu, İlkay Turhan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2201

0

2201

Peyniraltı Suyunun Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Başak Tosun, Gamze Arslan, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2011 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1347

0

1347

Farklı Süt Çeşitleri ve Starter Kültürlerin Kefir Üzerine Etkileri (İngilizce)
Yazarlar: Zübeyde Öner , Aynur Gül Karahan, Mehmet Lütfü Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2010 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2402

0

2402

Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve Fonksiyonları
Yazarlar: Hatice Şanlıdere, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1805

0

1805

Yenilebilir Filmlerin Kaşar Peynirinin Kaplanmasında Kullanılma Olanakları ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Taner Sarıoğlu, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1350

0

1350

Starter Kültür Kullanılarak Yapılan Tulum Peynirlerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar: Zübeyde Öner , Aynur Gül Karahan, Hatice Aloğlu
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1311

0

1311

Mikrobiyal Transglutaminazın Özellikleri ve Gıda Sanayiinde Kullanılma Olanakları
Yayın Bilgisi: 2004 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1139

0

1139

Damlatma ve Yayma Kültürel Sayım Yöntemlerinin Kıyaslanması Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: A. Kadir Halkman, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1989 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2825

0

2825

Chr. Hansen Yoğurt Kültürlerinden Yararlanılarak Üretilen Set-Tipi Yoğurtların bazı Kalite Ölçütlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Metin Atamer, Zübeyde Öner , Adnan Çavuş
Yayın Bilgisi: 1989 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 626

0

626

Ankara’da İki Ayrı Süt İşletmesine Gelen Çiğ Sütlerde Antibiyotik Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayhan Temiz, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 1988 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 843

0

843

Süt ve Mamüllerinde Gıda Maddeleri Tüzüğü ve Standartların Uygulanabilirliği
Yayın Bilgisi: 1988 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1081

0

1081

Yayınlar

2

0

379

UF BEYAZ PEYNİRDE RAF ÖMRÜ BOYUNCA ACILAŞMAYA NEDEN OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21045
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 550

1

0

550

PARAPROBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20141
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5270

3

0

5270

1

1

1487

KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1533

2

0

1533

Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yazarlar: Zübeyde Öner , Mine Sarıdağ
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1369

2

0

1369

Identification of bioactive peptides in kashar cheese and its antioxidant activities
Yazarlar: Zübeyde Öner , Ayşe Mine Sarıdağ
DOI: 10.31015/jaefs.18007
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1064

4

0

1064

Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Dirençlilikleri ve Aroma Maddeleri Oluşturma Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Duygu Alp, Zübeyde Öner
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14034
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2184

2

1

2184

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.