Zübeyde ÖNER Prof. Dr. FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 25 Atıf 5 Hakemlik 12
25 Yayın
5 Atıf
12 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

FACULTY OF ENGINEERING

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
KEÇİ SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ BEYAZ PEYNİRLERDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar: Zübeyde ÖNER , Ayşe Mine SARIDAĞ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19048
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Proteolysis in the Beyaz (White) Cheese Produced From Various Milk
Yayın Bilgisi: 2018 , Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.15832/ankutbd.446454
ATIF 2 FAVORİ 0

2

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
Minci (Minzi) Peynirinin Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hatice Şanlıdere ALOĞLU, İlkay TURHAN, Zübeyde ÖNER
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Peyniraltı Suyunun Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Başak TOSUN, Gamze ARSLAN, Zübeyde ÖNER
Yayın Bilgisi: 2011 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Farklı Süt Çeşitleri ve Starter Kültürlerin Kefir Üzerine Etkileri (İngilizce)
Yazarlar: Zübeyde ÖNER , Aynur Gül KARAHAN, Mehmet Lütfü ÇAKMAKÇI
Yayın Bilgisi: 2010 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve Fonksiyonları
Yazarlar: Hatice ŞANLIDERE, Zübeyde ÖNER
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Starter Kültür Kullanılarak Yapılan Tulum Peynirlerinin Bazı Özellikleri
Yazarlar: Zübeyde ÖNER , Aynur Gül KARAHAN, Hatice ALOĞLU
Yayın Bilgisi: 2005 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
Damlatma ve Yayma Kültürel Sayım Yöntemlerinin Kıyaslanması Üzerine bir Araştırma
Yazarlar: A. Kadir HALKMAN, Zübeyde ÖNER
Yayın Bilgisi: 1989 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

0

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.