Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şeref Tağı
Dr. Öğr. Üyesi
Ankara Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
15
2
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0003-0556-9952
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Ankara Üniversitesi
Yayınlar
İşleme ve Isıl İşlem Sürecinde Karadut (Morus nigra) Suyunun Antimikrobiyal Aktivitesi, Fizikokimyasal Özellikleri ve Organik Asit Dağılımında Meydana Gelen Değişimler
Yazarlar:
Buket Askin
,
Şeref Tağı
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.982718
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
703
0
FAVORİ
703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Narın Farklı Bölümlerinin Polifenol İçeriği, Antioksidan ve Antibakteriyel Aktivitesi Üzerine Ekstraksiyon Çözgenlerinin Etkisi
Yazarlar: Meltem Türkyılmaz,
Şeref Tağı
,
Mehmet Özkan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333632
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1773
0
FAVORİ
1773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Narın Farklı Bölümlerinin Polifenol İçeriği, Antioksidan ve Antibakteriyel Aktivitesi Üzerine Ekstraksiyon Çözgenlerinin Etkisi
Yazarlar: Meltem Türkyılmaz,
Şeref Tağı
,
Mehmet Özkan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333632
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1773
6
ATIF
0
FAVORİ
1773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat