avatar
Muhammed Mustafa Özçelik Dr. SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 5
3 Yayın
1 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Yağ Teknolojisi Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY

Yayınlar

ORGANİK PEKMEZLERDEN JELİ ŞEKER ÜRETİMİ
Yazarlar: Muhammed Mustafa Özçelik , Burçak Duman, Gülcan Özkan
DOI: 10.21923/jesd.1005198
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1555

0

1555

0

2115

Hakemlik

Yayınlar

ORGANİK PEKMEZLERDEN JELİ ŞEKER ÜRETİMİ
Yazarlar: Muhammed Mustafa Özçelik , Burçak Duman, Gülcan Özkan
DOI: 10.21923/jesd.1005198
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1555

7

0

1555

Production and characterization of natural lemonade powder using β-Cyclodextrin particles
DOI: 10.30516/bilgesci.480942
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2115

4

0

2115

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.