Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muhammed Mustafa Özçelik
Dr.
SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
10
3
Yayın
1
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
0000-0002-1933-1737
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY
Yayınlar
KAYISI ÇEKİRDEĞİNİN YAĞ VERİMİ VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDE GELENEKSEL VE YEŞİL EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN KARŞILAŞTIRMALI İNCELENMESİ
Yazarlar:
Muhammed Mustafa Özçelik
,
Erdogan Küçüköner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1259057
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
0
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORGANİK PEKMEZLERDEN JELİ ŞEKER ÜRETİMİ
Yazarlar:
Muhammed Mustafa Özçelik
, Burçak Duman, Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1005198
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
918
0
FAVORİ
918
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production and characterization of natural lemonade powder using β-Cyclodextrin particles
Yazarlar: Yasemin İncegül,
Mustafa Karaboyacı
, Ebru Aydın,
Muhammed Mustafa Özçelik
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.480942
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1746
0
FAVORİ
1746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
ORGANİK PEKMEZLERDEN JELİ ŞEKER ÜRETİMİ
Yazarlar:
Muhammed Mustafa Özçelik
, Burçak Duman, Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1005198
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
918
6
ATIF
0
FAVORİ
918
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production and characterization of natural lemonade powder using β-Cyclodextrin particles
Yazarlar: Yasemin İncegül,
Mustafa Karaboyacı
, Ebru Aydın,
Muhammed Mustafa Özçelik
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.480942
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1746
4
ATIF
0
FAVORİ
1746
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat