avatar
Muhammed Mustafa Özçelik Dr. SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 10
3 Yayın
1 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

SULEYMAN DEMIREL UNIVERSITY

Yayınlar

ORGANİK PEKMEZLERDEN JELİ ŞEKER ÜRETİMİ
Yazarlar: Muhammed Mustafa Özçelik , Burçak Duman, Gülcan Özkan
DOI: 10.21923/jesd.1005198
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 918

0

918

0

1746

Hakemlik

Yayınlar

ORGANİK PEKMEZLERDEN JELİ ŞEKER ÜRETİMİ
Yazarlar: Muhammed Mustafa Özçelik , Burçak Duman, Gülcan Özkan
DOI: 10.21923/jesd.1005198
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 918

6

0

918

Production and characterization of natural lemonade powder using β-Cyclodextrin particles
DOI: 10.30516/bilgesci.480942
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1746

4

0

1746

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.