Cilt: 22 Sayı: 5, 1.10.1997

Yıl: 1997

Makaleler

 

4. Az Yağlı Et Ürünleri ve Yağ İkame Maddeleri

 

6. Tereyağında Trans Yağ Asitlerinin Araştırılması

 

8. Balda Oksitetrasiklin (OTC) ve Sülfamezatin (SM)’in Türev Spektrofotometrik Tayini

 

9. Hububat Endüstrisi Artık ve Yan Ürünleri

 

10. Yenidünyanın Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/