Cilt: 22 Sayı: 4, 1.08.1997

Yıl: 1997

Makaleler

 

1. Gıda Güvencesi

 

2. Ankara Piyasasında Satılan Dil Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi Üzerinde bir Araştırma

 

3. Bal Şarabı Üretimi Üzerine bir Araştırma

 

4. Hıyar Turşularında Küf Kaynaklı Enzimatik Yumuşama ve Önlemleri

 

6. Küfle Olgunlaştırılan Bazı Bitkisel ve Hayvansal Gıdalar

 

7. Tarhana Üretiminde Mısır Unu ve Peyniraltı Suyu Kullanımı

 

9. Minolta ve Hunter Renk Ölçüm Aletleri ile Domates, Elma ve Muzun Renk Değerlerinin Karşılaştırılması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/