Cilt: 22 Sayı: 2, 1.04.1997

Yıl: 1997

Makaleler

 

1. Soya Unu Katkısının Bisküvi Kalitesine ve Raf Ömrüne Etkisi

 

2. Sultani Asma Yapraklarından Salamura Yaprak Üretimi

 

3. “Othello” Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine bir Araştırma

 

5. Çocukların Anne Sütü ile Beslenme Süresi ve Ek Besinlere Başlama Durumları

 

6. Kitle Fermentasyon Süresi ve Depolamanın Dondurulmuş Hamur Stabilitesine Etkisi

 

7. Bornova Misketi Şarabının Aroma Maddeleri Üzerine bir Araştırma

 

10. Samsun’da Üretilen Meyve Tozlarının Bileşimi

 

11. Peyniraltı Suyundan Yoğurt Eldesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/