Cilt: 22 Sayı: 3, 1.06.1997

Yıl: 1997

Makaleler

 

1. Spektrofotometrik Yöntemle Buğday Dane Renginin Belirlenmesi

 

2. Bazı Gıda Maddelerine Katılan Yatay Tatlandırıcılar Üzerinde Araştırmalar

 

3. Domates Kurutulmasında Kükürt Dioksit Uygulaması

 

5. Torba Yoğurtlarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine bir Araştırma

 

7. Sukroz Poliester Kaplama Maddesi ile Meyvelerin Korunması Üzerine bir Derleme (İngilizce)

 

8. pH, Kalsiyum Klorür ve Rennet Derişimleri ile Pıhtı Verimi Arasındaki İlişki (İngilizce)

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/