Cilt: 24 Sayı: 2, 1.04.1999

Yıl: 1999

Makaleler

 

2. Düz Ekmeklerin Üretim Teknolojisi

 

4. Reçel Üretimi Amacıyla Kurutulmuş Kayısıların Rehidrasyonu

 

5. Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi

 

6. Dayanıklı Ayran Üretiminde Pektin Kullanım Olanakları Üzerine bir Araştırma

 

7. Türkiye’nin Tarımsal Mikoflorasının Mikotoksin Profilleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/