Cilt: 24 Sayı: 4, 1.08.1999

Yıl: 1999

Makaleler

 

2. Bazı Kiraz Çeşitlerinin Kükürt Dioksit ile Muhafazası Üzerine Araştırma

 

3. Hıyar Turşularının Depolanması Üzerine Kalsiyum Asetat ve Pastörizasyonun Etkisi

 

6. Bazı Laktik Asit Bakterilerin Antagonistik İlişkileri Üzerine bir Araştırma

 

7. Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İslemeye Uygunluğu veFarklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/