Cilt: 24 Sayı: 3, 1.06.1999

Yıl: 1999

Makaleler

 

1. Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma

 

3. Sığır İçyağına Karıştırılan Domuz Yağının Gaz Kromatografisi ile Saptanması

 

4. Karotenoidler ve İnsan Sağlığı

 

5. Yüksek Performans Sıvı Kromatografi Yöntemi ile Şaraplarda Sorbik Asit Tayini

 

6. Üç Boyutlu Renk Ölçme Yöntemleri

 

8. Fındığın Bileşimi ve İnsan Beslenmesi Açısından Önemi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/