BibTex RIS Cite

Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi

Year 1999, Volume: 24 Issue: 2, - , 01.04.1999

Abstract

Bu makale, gıda hammaddelerinin ve işlenmiş gıda ürünlerinin analitik değerlendirilmesinde kullanılan ‘bilgisayarlı görüntü analizi’ yönteminin temel basamaklarını özetlemektedir. Bu yöntemin, gıda bilimi ve endüstrisindeki, hızlı ve tutarlı bir araştırma ve kalite kontrol metodu olarak potansiyel uygulamalarına örnekler verilmiştir. 

Image Analysis in Food Science and Industry (Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 2, - , 01.04.1999

Abstract

This article is summarizing the basic steps in ‘computerized image analysis’ used for analytical evaluation of food raw materials and finished products. Examples are given about the potential applications of computerized image analysis as a quick and accurate method of quality control and research in food science and industry.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hülya Kaptan This is me

Publication Date April 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 2

Cite

APA Kaptan, H. . (1999). Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. Gıda, 24(2).
AMA Kaptan H. Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. The Journal of Food. April 1999;24(2).
Chicago Kaptan, Hülya. “Gıda Bilimi Ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”. Gıda 24, no. 2 (April 1999).
EndNote Kaptan H (April 1, 1999) Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. Gıda 24 2
IEEE H. . Kaptan, “Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”, The Journal of Food, vol. 24, no. 2, 1999.
ISNAD Kaptan, Hülya. “Gıda Bilimi Ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”. Gıda 24/2 (April 1999).
JAMA Kaptan H. Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Kaptan, Hülya. “Gıda Bilimi Ve Endüstrisinde Görüntü Analizi”. Gıda, vol. 24, no. 2, 1999.
Vancouver Kaptan H. Gıda Bilimi ve Endüstrisinde Görüntü Analizi. The Journal of Food. 1999;24(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/