BibTex RIS Cite

Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma

Year 1999, Volume: 24 Issue: 3, - , 01.06.1999

Abstract

Bu araştırmada İzmir ve çevresinde satışa sunulan sepet peynirlerinin bazı kimyasal özellikleri ve gliserid halindeki doymuş ve doymamış yağ asitleri kompozisyonu incelenmiştir. Ayrıca toplam bakteri, koliform, staphylococcus ssp, salmonella-shigella, proteolitik ve lipolitik bakteriler ile maya-küf sayımları yapılmıştır. 

A Study on the Production and Some Characteristics of Sepet Cheese (Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 3, - , 01.06.1999

Abstract

In this study some chemical properties and amount of gliseride two carbons saturated and unsaturated fatty acid compositions of cheese in İzmir destinations were investigated. In additions, these samples were evaluated for total viable bacteria, coliform, staphylococcus ssp, Salmonella and Shigella ssp, Lipolytic proteolytic bacteria, yeast and molds.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Özer Kınık This is me

Erol Ergüllü This is me

Necati Akbulut This is me

Publication Date June 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 3

Cite

APA Kınık, Ö. ., Ergüllü, E. ., & Akbulut, N. . (1999). Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda, 24(3).
AMA Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N. Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. June 1999;24(3).
Chicago Kınık, Özer, Erol Ergüllü, and Necati Akbulut. “Sepet Peyniri Üretimi Ve Kimi Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24, no. 3 (June 1999).
EndNote Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N (June 1, 1999) Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda 24 3
IEEE Ö. . Kınık, E. . Ergüllü, and N. . Akbulut, “Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 24, no. 3, 1999.
ISNAD Kınık, Özer et al. “Sepet Peyniri Üretimi Ve Kimi Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24/3 (June 1999).
JAMA Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N. Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Kınık, Özer et al. “Sepet Peyniri Üretimi Ve Kimi Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, vol. 24, no. 3, 1999.
Vancouver Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N. Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1999;24(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/