BibTex RIS Cite

Carotenoids and Human Health (Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 3, - , 01.06.1999

Abstract

This study discusses all aspects of carotenoids, pro-vitamin A activity, antioxidant properties and effects of carotenoids on the human health. Also extraction methods of carotenoids are outlined.

Karotenoidler ve İnsan Sağlığı

Year 1999, Volume: 24 Issue: 3, - , 01.06.1999

Abstract

Bu derlemede, karotenoid grubu maddelerin genel özellikleri, A vitamini etkinliği, antioksidant özellikleri ve insan sağlığı üzerine etkileri konusunda yapılan araştırmalar özetlenmiş ve ekstraksiyon yöntemleri hakkında genel bilgi verilmeye çalışılmıştır. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Taner Baysal This is me

Seda Ersus This is me

Publication Date June 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 3

Cite

APA Baysal, T. ., & Ersus, S. . (1999). Karotenoidler ve İnsan Sağlığı. Gıda, 24(3).
AMA Baysal T, Ersus S. Karotenoidler ve İnsan Sağlığı. The Journal of Food. June 1999;24(3).
Chicago Baysal, Taner, and Seda Ersus. “Karotenoidler Ve İnsan Sağlığı”. Gıda 24, no. 3 (June 1999).
EndNote Baysal T, Ersus S (June 1, 1999) Karotenoidler ve İnsan Sağlığı. Gıda 24 3
IEEE T. . Baysal and S. . Ersus, “Karotenoidler ve İnsan Sağlığı”, The Journal of Food, vol. 24, no. 3, 1999.
ISNAD Baysal, Taner - Ersus, Seda. “Karotenoidler Ve İnsan Sağlığı”. Gıda 24/3 (June 1999).
JAMA Baysal T, Ersus S. Karotenoidler ve İnsan Sağlığı. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Baysal, Taner and Seda Ersus. “Karotenoidler Ve İnsan Sağlığı”. Gıda, vol. 24, no. 3, 1999.
Vancouver Baysal T, Ersus S. Karotenoidler ve İnsan Sağlığı. The Journal of Food. 1999;24(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/