BibTex RIS Cite

Investigation of Bacteriophages in Milk Retentate, Permeate and UF Whey Retentate (Turkish with English Abstract)

Year 1989, Volume: 14 Issue: 4, - , 01.08.1989

Abstract

In this research, presence of bacteriophages active against 5 different lactic acid bacteria in UF retentate, permeate and UF retentate whey have been examined. While no bacteriophage of S. thermophilus and L. bulgaricus have detected in all samples, phages active against to S. lactis, S. cremoris and S. diacetylactis were found in some samples of materials   

Retentate Süt, Permeate ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde bir Araştırma

Year 1989, Volume: 14 Issue: 4, - , 01.08.1989

Abstract

Bu çalışmada Ultrafiltrasyon ile elde edilen retentate, permeate ve UF retentate ile yapılan peynirin peyniraltı suyundaki fajların 5 adet laktik asit bakterisi üzerindeki etkileri araştırılmıştır. Deneme materyalinde S. thermophilus ve L. bulgaricus’u lize eden faja rastlanmamış, ancak S. lactis, S. cremoris ve S. diacetylactis üzerine etkili fajların varlığı gösterilmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Yavuz Beyatlı This is me

Publication Date August 1, 1989
Published in Issue Year 1989 Volume: 14 Issue: 4

Cite

APA Beyatlı, Y. . (1989). Retentate Süt, Permeate ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde bir Araştırma. Gıda, 14(4).
AMA Beyatlı Y. Retentate Süt, Permeate ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. August 1989;14(4).
Chicago Beyatlı, Yavuz. “Retentate Süt, Permeate Ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 14, no. 4 (August 1989).
EndNote Beyatlı Y (August 1, 1989) Retentate Süt, Permeate ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde bir Araştırma. Gıda 14 4
IEEE Y. . Beyatlı, “Retentate Süt, Permeate ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 14, no. 4, 1989.
ISNAD Beyatlı, Yavuz. “Retentate Süt, Permeate Ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 14/4 (August 1989).
JAMA Beyatlı Y. Retentate Süt, Permeate ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1989;14.
MLA Beyatlı, Yavuz. “Retentate Süt, Permeate Ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda, vol. 14, no. 4, 1989.
Vancouver Beyatlı Y. Retentate Süt, Permeate ve UF Retentate Peyniraltı Suyunda Bakteriyofaj Aranması Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1989;14(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/