BibTex RIS Cite

The Characteristics of Oak Woods and Their Importance for the Wine Ageing (Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 6, - , 01.12.1999

Abstract

Today, the use of oak barrels has an important role in the wine technology. Nowadays, it’s not easy to state in our country that, oak barrels are being used in conscious. Contrarily and significantly in last few years, large cooperation with modem installation has begun to use oak barrels in a better conscious for the production of quality wines. In this study, the general specialties of the oak barrels and their use in wine production have been focused on.

Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri

Year 1999, Volume: 24 Issue: 6, - , 01.12.1999

Abstract

Meşe fıçı kullanımı günümüz şarap teknolojisinde önemli bir yer tutmaktadır. Bugün ülkemizde meşe fıçıların bilinçli bir şekilde kullanıldığını söylemek oldukça güçtür. Ancak son yıllarda özellikle modern işletmeler ithal ettikleri meşe fıçıları kaliteli şarap üretiminde daha bilinçli olarak kullanmaya başlamışlardır. Bu çalışmada meşe fıçıların genel özelikleri ve şarap üretiminde kullanımları üzerinde durulmuştur.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

R. Ertan Anlı This is me

Publication Date December 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 6

Cite

APA Anlı, R. E. . (1999). Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. Gıda, 24(6).
AMA Anlı RE. Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. The Journal of Food. December 1999;24(6).
Chicago Anlı, R. Ertan. “Meşe Fıçıların Özellikleri Ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”. Gıda 24, no. 6 (December 1999).
EndNote Anlı RE (December 1, 1999) Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. Gıda 24 6
IEEE R. E. . Anlı, “Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”, The Journal of Food, vol. 24, no. 6, 1999.
ISNAD Anlı, R. Ertan. “Meşe Fıçıların Özellikleri Ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”. Gıda 24/6 (December 1999).
JAMA Anlı RE. Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Anlı, R. Ertan. “Meşe Fıçıların Özellikleri Ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”. Gıda, vol. 24, no. 6, 1999.
Vancouver Anlı RE. Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. The Journal of Food. 1999;24(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/