BibTex RIS Cite

Cold Storage of Dairy Products (Turkish with English Abstract)

Year 1983, Volume: 8 Issue: 4, - , 01.08.1983

Abstract

In this study cold frozen storage of raw and heat processed drinking milk, dried milk products, cream, ice cream, cheese and butter was investigated with the emphasis on the problems that may be encountered during storage and the duration of storage stability under different storage conditions.

Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması

Year 1983, Volume: 8 Issue: 4, - , 01.08.1983

Abstract

Bu çalışmada; çiğ sütün, ısısal işlem uygulanmış içme sütlerinin, yoğurt koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt mamulleri ile dondurma, peynir, krema ve tereyağının soğukta ve özellikle dondurularak depolanmaları incelenmiştir. Bu arada süt ve mamullerinin saklama nedenleri, saklamada ortaya çıkan sorunlar, depolamada dikkat edilecek noktalar ve hangi koşullarda ne kadar süre depolanabilecekleri konuları üzerinde durulmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Mustafa Üçüncü This is me

Publication Date August 1, 1983
Published in Issue Year 1983 Volume: 8 Issue: 4

Cite

APA Üçüncü, M. . (1983). Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. Gıda, 8(4).
AMA Üçüncü M. Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. The Journal of Food. August 1983;8(4).
Chicago Üçüncü, Mustafa. “Süt Ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”. Gıda 8, no. 4 (August 1983).
EndNote Üçüncü M (August 1, 1983) Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. Gıda 8 4
IEEE M. . Üçüncü, “Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”, The Journal of Food, vol. 8, no. 4, 1983.
ISNAD Üçüncü, Mustafa. “Süt Ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”. Gıda 8/4 (August 1983).
JAMA Üçüncü M. Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. The Journal of Food. 1983;8.
MLA Üçüncü, Mustafa. “Süt Ve Mamullerinin Soğukta Depolanması”. Gıda, vol. 8, no. 4, 1983.
Vancouver Üçüncü M. Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması. The Journal of Food. 1983;8(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/