BibTex RIS Cite

Chemiluminescent Methods in Alcoholic Beverages (Turkish with English Abstract)

Year 2000, Volume: 25 Issue: 2, - , 01.04.2000

Abstract

Chemiluminescent techniques employed in aicoholic beverage analysis are summarized. 

Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler

Year 2000, Volume: 25 Issue: 2, - , 01.04.2000

Abstract

Bu makalede alkollü içkilerin analizlerinde yararlanılan kemilüminesans yöntemler özetlenmiştir.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

R. Ertan Anlı This is me

Yüksel Denli This is me

Publication Date April 1, 2000
Published in Issue Year 2000 Volume: 25 Issue: 2

Cite

APA Anlı, R. E. ., & Denli, Y. . (2000). Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. Gıda, 25(2).
AMA Anlı RE, Denli Y. Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. The Journal of Food. April 2000;25(2).
Chicago Anlı, R. Ertan, and Yüksel Denli. “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”. Gıda 25, no. 2 (April 2000).
EndNote Anlı RE, Denli Y (April 1, 2000) Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. Gıda 25 2
IEEE R. E. . Anlı and Y. . Denli, “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”, The Journal of Food, vol. 25, no. 2, 2000.
ISNAD Anlı, R. Ertan - Denli, Yüksel. “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”. Gıda 25/2 (April 2000).
JAMA Anlı RE, Denli Y. Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. The Journal of Food. 2000;25.
MLA Anlı, R. Ertan and Yüksel Denli. “Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler”. Gıda, vol. 25, no. 2, 2000.
Vancouver Anlı RE, Denli Y. Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler. The Journal of Food. 2000;25(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/