BibTex RIS Cite

Effects of Smoking on Meat Products (Turkish with English Abstract)

Year 2000, Volume: 25 Issue: 2, - , 01.04.2000

Abstract

Smoking is a treatment for some products. The purpose of smoking is to provide special color and flavor as well as antioxidative and antimicrobial effect for the meat products. The effect of smoking on the attributes of food is the result of the smoke constituents and the reaction products between the smoked meat product and smoke. The aim of this article is to discuss the desirable and undesirable effects of smoking on the meat products. 

Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri

Year 2000, Volume: 25 Issue: 2, - , 01.04.2000

Abstract

Tütsüleme bazı et ürünlerinin üretiminde yararlanılan işlemlerden biridir. Tütsüleme, et ürünlerinde renk oluşumunu, lezzeti, antioksidatif ve antimikrobiyel etkiyi sağlar. Bu özellikler, tütsünün bileşiminde bulunan bileşiklerin ve bu bileşikler ile tütsülenen ürün arasındaki reaksiyon ürünlerinin sonucudur. Bu makalede tütsülemenin et ürünlerindeki arzulanan ve arzulanmayan etkileri izah edilmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

A. Hamdi Ertaş This is me

Publication Date April 1, 2000
Published in Issue Year 2000 Volume: 25 Issue: 2

Cite

APA Ertaş, A. H. . (2000). Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri. Gıda, 25(2).
AMA Ertaş AH. Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri. The Journal of Food. April 2000;25(2).
Chicago Ertaş, A. Hamdi. “Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri”. Gıda 25, no. 2 (April 2000).
EndNote Ertaş AH (April 1, 2000) Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri. Gıda 25 2
IEEE A. H. . Ertaş, “Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri”, The Journal of Food, vol. 25, no. 2, 2000.
ISNAD Ertaş, A. Hamdi. “Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri”. Gıda 25/2 (April 2000).
JAMA Ertaş AH. Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri. The Journal of Food. 2000;25.
MLA Ertaş, A. Hamdi. “Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri”. Gıda, vol. 25, no. 2, 2000.
Vancouver Ertaş AH. Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri. The Journal of Food. 2000;25(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/